^^ Make your Day Life become Beautiful Like You ^^ ** Nobody is Perfect ** "There are so many way to solve problems, just be patient and think clearly and dont forget with your God"

Wednesday, July 26, 2006

good and bad thing become programmer

i think you know about programmer, right...
This time i want to write about that title. Coz based on my experience become programmer about 9 months and now still become a programmer :p
Hhahaha
Those are the bad things become programmer :
1. Your eyes always feel tired..
2. u can get pain in your back
3. u can get pain in ur hands and fingers
4. u can get migrain
5. u can feel stress and feel angry if the deadline near
6. u like a dumb people, sometimes u look the floor, sometimes u look ur friends when u think to find out an idea
7. if u didnt find that idea, u can cry or just sleep
8. u can think everywhere, everytime
9. u can't sleep well if u have some problem in ur programs and not already finished
10. less to connect with the other people (depends)
11... dun know


the good things:
1. u can find new informatiion about technology
2. always use logic to solve almost all the problems (life problems or the other)
3. up 2 date in get new music, film, game :p hehehehehe
4. dun know

i think so many bad things that become a programmer
hahahhha

12 Comments:

Blogger Piet-soe said...

Segi baik-nya kurang tuh... nih aku tambahin:

4. Dapet uang (jadi programmer di-gaji kan?)
5. Lebih keren dari OB
6. Ketemu temen2 infor duta (coba kalo kamu kerja jadi polisi, pasti gak ada temen dari infor duta.)
7. Dapet pinjeman laptop
8. Bisa buat program2 buat diri sendiri (buku alamat, catatan keuangan, dsb.)
9. Bisa merasakan penderitaan kasir supermarket (yg sama2 duduk sepanjang hari dan ngetik)
10. Umm... hehe.. ^^

MZK!

Thursday, July 27, 2006 4:55:00 AM

 
Blogger cien cien said...

hoakaka butulll bangettttt

Thursday, July 27, 2006 8:23:00 PM

 
Blogger Willy Sudiarto Raharjo said...

satu lagi, kita bisa pake tipu2 atau trick2 buat mengatasi masalah yg susah. Sekilas dari luar sih gak kelihatan, padahal jeroannya kacau :D

untungnya aku gak pernah pake cara ini selama ini heheheheh :D

Thursday, July 27, 2006 9:44:00 PM

 
Blogger cien cien said...

wahhhhh wilii ternyata jeroan mu jebol???
wakkakakkka kasian amit si

Thursday, July 27, 2006 9:51:00 PM

 
Blogger Willy Sudiarto Raharjo said...

baca donk bagian bawahnya. Wah bener2 ngantuk nich (sesuai dengan postingnya, yaitu 1. Your eyes always feel tired..)

"untungnya aku gak pernah pake cara ini selama ini heheheheh :D"

Thursday, July 27, 2006 9:54:00 PM

 
Blogger cien cien said...

ya gimana ya..
emg yang aku tulis di blog emang bener ^^ Your eyes always feel tired..^^

kekekeke
wahwahh.. ya maap wil..
minta upgrade RAM nyokkk haduhhh maen NFS aja susah banget

Thursday, July 27, 2006 9:56:00 PM

 
Blogger Willy Sudiarto Raharjo said...

kalo udah ngantuk, jangan komentar, nanti salah ketik berabe tuh :D

mata udah sipit, masih ngantuk lagi. Aduhhhh.... Yuni yuni....

Upgrade RAM doank gak cukup. Prosessor ama VGA juga mendukung hehehee.

Thursday, July 27, 2006 9:59:00 PM

 
Blogger cien cien said...

huahahaha
apa nitip ma bos gede biar dibeliin Laptop baru lagi kekek yang lebih oke :P
huahahaha...

(wah ngomongnya udah melenceng dari topik neh)
btw, sodara2 kalo ngantuk jangan nullis or bales comment ya di blog ..
kejadiannya nti seperti saya ini :) hahaha )

Thursday, July 27, 2006 10:04:00 PM

 
Blogger Willy Sudiarto Raharjo said...

nunggu laptop lagi aja dari big boss. Sapa tahu bawa yg lebih baru hehehe

Thursday, July 27, 2006 10:24:00 PM

 
Blogger Piet-soe said...

Tuh kan, poin baik no.6 terbukti lagi... tambah 2 lagi temen2 infor duta hahaha...

Coba kalo jadi polisi... :p

Monday, July 31, 2006 6:46:00 PM

 
Blogger oldtownboys said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

Sunday, August 20, 2006 2:00:00 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » »

Thursday, February 22, 2007 12:01:00 AM

 

Post a Comment

<< Home